Sen Sen misin?

Bu çok iyi bir soru. Hepimizin Düşünceleri var. Hayatımızın neredeyse her uyanma anı. Dikkatli bakarsak, bir ürün düşünemeyiz. Bizi ne diyoruz? Psikolojik olarak konuşursak, düşüncelerimiz var. Aslında tam tersi bir durum, biz ve düşüncelerimiz var. Elbette, fiziksel bir beden, dış dünya, ağaç, gökyüzü vb. Vardır. Bunlar bariz gerçekler. Ama bu ne? İlginç bir soru, düşünce seviyesinin bu olmasıdır? Sonuçta, zihinlerimiz ilişkilerin bir sonucudur. Düşünceden daha fazlası var mı? Eğer oradaysak, bunu kim söylüyor Yine kendi düşüncelerimiz olduğunu düşünüyor mu? Ve bu benim düşüncem. Aklımızdan geçen düşünceleri gördüğümüzde, gözlemci kimdir? Gözlemci gözlemlediğinden, yani düşündüğünden ayrı mı? Yoksa gözlemcinin kendisi gözlemlenir mi? İkisini ayırdığımız sürece iki varlık arasında çatışma olur. Kendimizin bir şey olmasını istiyoruz. Endişeliyiz ve endişelenmek istemiyoruz. Biz mutluyuz. Ve böylece on  Ama onların birbirinden ayrılamaz olduklarını anlarsak o zaman gözlemci

Siz fiziksel görünümünüz değilsiniz, çünkü sürekli değişiyor. Üstelik bu sadece fizksel degil. insan diye adlandırdığımız varlıklar yani bizim sadece DNA’nız değilsiniz. Vücudunuzda sizinkinden daha fazla yabancı DNA var. Sizin düşünceleriniz veya düşünceleriniz değilsiniz. Bazıları beyninizde asla geri dönemeyecek şekilde büzülür diğerleri, büyüdükçe saçma bulursunuz. Yetenekleriniz veya mülkünüz değilsiniz. Bir gün kaybolacaklar.Başkalarının hissettirdiği şey değilsin. İnsanlar seni unutur ve hislerini değiştirir ve yapmayanlar bir gün ölürler.Sen ayak izlerin değilsin, çünkü her şey unutuluyor. Ayrıca istemediğiniz bu dünyaya çok fazla zarar verdinizç Çarpıcı bir şekilde farklı olsak da, kendimizle kendimiz arasındaki büyülü bağlantımız olduğuna inanıyoruz. Her birimiz hakkında, kucaklamayı öğrenmemiz gereken temel bir boşluk var.

Her nekadar birçoğumuz inkar etsek ve kabullenmesekd e Konuşma, giyinme ve hareket etme biçimlerimizden, ebeveynlerimizin bizi etkisi var ve nerdeyse tamamımız onları sadece yen generasyondaki replikalaryız Birçoğumuz başkalarıyla ilişki kurabildiğimiz anda dünyaya koyduğumuz belli bir şekilde büyüdük. Ailem bana bugüne kadar yaşadığım birçok yaşam dersi verdi. Belli yolları öğrendiysek, bunu gelecek kuşağımıza aktarmaya katkıda bulunduğumuza inanıyorum. Sizin yetiştirilme şekliniz, muhtemelen harekete geçme biçiminizdir bazen ebeveynlerimizin hiçbir özelliğine sahip olmadığımızı düşünüyoruz, ancak o zaman diğer insanlara aynı davranış tarzını gösterebileceğinizi fark ediyorsunuz.etrafımızdaki çevrelere dayanarak belirli bir şekilde hareket edersek, bu bizim doğamızda var. Şu anki neslimiz her geçen gün büyümektedir ve insanların takip ettiği popüler eğilimler vardır. Kabul etmek istemememize rağmen, ne yazık ki gençler haftanın popüler şeyini takip etmek için önde gelenler. Doğal olarak, özellikle de okulda, başkalarının ne yaptığını temel alarak diğerleri gibi davranmak veya düşünmek doğal olarak gerçekleşir. Aynı zamanda geçmişinizle ve bunun başkalarıyla nasıl ilişkili olabileceği ile de ilgisi var. Okulda aynı tip insanlarla çevrili olduğunuzda, doğa ile ilişki kurmak daha kolaydır. Birçoğumuz doğayı ve beslenmeyi bir şey olarak düşünmüyoruz, ama bunun yerine kendimize ebeveynlerimizden değil, sadece kişilikten ibaret olduğunu söylüyoruz. Olumlu ya da olumlu olarak yetiştirilme şeklimiz kim olduğumuzun dışındadır. Bazen ailem gibi bir şey söyler veya yaparım. İlk başta can sıkıcı olabilir, ama şimdi sadece ikinci doğası. Ebeveynlerimiz bize belirli bir şekilde yükseltirken olmasaydı bugün olduğumuz kişi olmazdık. Bize ne öğrettiler ya da öğretmedilerse, bizi daha güçlü kılar ve kendi seçimlerimizi ve kararlarımızı nasıl alacağımızı öğrenmemize yardımcı olur. Nasıl büyüdüğünüzün hiçbir zaman doğru ya da yanlış bir yolu yoktur, ancak ondan aldığınız şey önemlidir.

(Visited 51 times, 1 visits today)