Doğum Günü Hediyem🎁

O gün çok eğleneceğiz. Gelmek ister misin? Gerçekten çok eğleneceğiz ama geçen Arya merdivenden nasıl düştü.O gün patlamış mısırlar, çikolatalar, dondurmalar yiyeceğiz. Yani sıra dışı bir gün olacak.Bu arada hediyemi aldın mı? Sana çağıracaklarımı söylemiştim miydim? Neyse söyleyim bari başlıyorum. Eda, Nar, İzmir, İpek, Nil, Alya ve Ozbik Öğretmen. Galiba 7 kişi gelecek diye tahmin ediyorum.
Şuan evi topluyorum.Sıra salona doğru geldi, şimdi orayı temizleyeceğim eeee tabii annem ile babamla.Odamda saklambaç oynarız, futbol oynarız ve basketbol bile oynayabiliriz.Biraz üşüyebilirsin çünkü petekler çok fazla ısınmıyor, kusura bakma.
Bir oyun kurdum, oyun şu şekilde. Önce 1-2-3 diye sayıyorum.Sayan hep ben olmak zorunda değilim. Diğer kişiler üç saniye içinde saklanıyorlar, biraz saklambaça benziyor ama değil merak etme. Umarım Alya düşmez çünkü dengesi fazla yok.
Ödevlerim bitti, senin bitti mi? Umarım bitmiştir. Çok ama çok ama çok heyecanlıyım.
Bence sen de heyecanlısın . Odamda size bir sürpriz var onu söyleyemem sonuçta adı üstünde sürpriz. Sürpriz söylenmez göreceksiniz🤫 Benim sadece matematik dersi için bir posterim kaldı. O da kolay yani bence kolay, çünkü matematik bana kolay geliyor. Bence sana da geliyor. Nil Oral okuldan erken çıktı, galiba hastaydı. Ona üzüldüm çünkü doğum günüme gelemeyecek. Birlikte kil yapacağız hem de Noel babalı. Biraz zor çünkü bir kere İzmir’in doğum gününde de denemişti benimki güzel oldu herkesinki güzel oldu ama en çok ablanın yaptığı resmen en güzeliydi. Benimkinden bile güzel. Hatırlıyor musun öğretmen bize bir gün 50 sayfa kitap okuttu, aslında kitap okumayı severim ama tık diye de okumayı sevmem. Yani demek istediğim hemen okumak çat diye. Bugün İpek, ben, Nar öğlen yemeğindeki armutun tohumlarını bahçeye ektik, çok eğlenceliydi. Eğleneceğinize eminim. Birazdan balon alacağız ve hem de üstünde Lina yazıyor. Ben sence kaç yaşına giriyorum, iki seçeneğin var. Dokuz veya on. Bu arada ablan nasıl iyi mi, kötü mü yoksa orta mı? Kötü olmasını istemem. Neyse bir dahakine görüşürüz. Bir dahaki görüşürüz dediğimde yarın görüşeceğiz.

(Visited 1 times, 1 visits today)